Vendégkönyv

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kép betöltése...

Ilona 2011. január 06. 22.19

Szép kivitelű oldal - ami manapság ritka! Hasznos kivitelű - ami még ritkább . Gratulálok hozzá!


Sára 2010. október 17. 17.52

Nagyon érdekel az Arthúr-mondakör, és próbálok összeszedni egy kis infót Galahadről és Guinevere-ről, csak sehol nem találok semmi konkrétat. Tud valaki valamit Guinevere származásáról???


Árvai Péter 2010. október 14. 11.25

Bálint: A Szent - Grál mindenképpen egy erő és jelkép. A Keresztény mondakör alapján egy tárgy, ha szó szerint értelmezzük, és egy szellemi erő ha a dolog mélyére hatolunk... http://lectorium.hu n találhatsz bővebb tájékoztatást.


Bálint 2010. április 30. 10.28

Üdv! Igaz lehet, hogy a grál nem is kehely, hanem egy személy, Jézus Krisztus ősi leszármazottja??


Zsolt 2009. november 12. 20.54

"Még ebben a hagyományban éltek és tevékenykedtek a középkorban a katárok és a templomosok, akiknek a neve elválaszthatatlanul egybefonódott a Grál fogalmával. Montréalp de Sos-ban, a Grál-vár alatt egy kis barlang falán megcsodálható a Grálnak egy régi megmintázása. Egy kelyhet ábrázol, egy lándzsát, vércseppeket és a Napot. Az anyagban való kapcsolódásnak e módja a modern ember számára már csak nehezen követhető, és ehhez még számos olyan veszély is társul, amely misztifikáció, valamint tévhit miatt keletkezik. A megváltás útján járó mai jelöltet mindenekelőtt annak a ténynek kell mélyen áthatnia, hogy az anyag az ámítás világa. A szent Grálhoz vezető időszerű úton, melyet a Rózsakereszt Szellemi Iskolája ma mutat nekünk, kizárólag a szellemlélekről van szó."